web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Hella România angajează 100 de oameni pentru centrul administrativ din Timişoara

Hella România angajează 100 de oameni pentru centrul administrativ din Timişoara

Producătorul de componente auto Hella România, subsidiara locală a concernului german Hella, va angaja în perioada următoare 100 de oameni pentru locaţia din Timişoara, care devine astfel cel mai mare centru administrativ din reţeaua inter­na­ţio­nală Hella. Compania a ajuns în prezent la 4.200 de an­ga­jaţi în cele trei centre de cercetare şi dezvoltare, trei fabrici şi un centru administrativ, din Craiova, Lugoj, Arad şi Timişoara, potrivit Ziarului Financiar.

”Locaţia noastră se redefineşte din punct de vedere strategic pentru grupul german odată cu dezvoltarea Hella Corporate Center de la Timişoara, care devine cel mai mare centru administrativ din reţeaua internaţională a Hella. Cu noi responsabilităţi glo­bale, acesta creşte şi din punct de ve­dere al resursei uma­ne, astfel că în vii­torul apro­piat vom crea, aici, apro­xi­ma­tiv 100 de noi locuri de muncă. Angajări se vor face şi în cele două Technical Centers din Craiova şi Timişoara, pre­cum şi în divizia de Special Applica­tions din Timişoara”, au spus oficialii Hella România, citaţi de ZF.

Hella a intrat pe piaţa locală în 2005, ajungând în prezent să deţină un centru administrativ la Timişoara, trei fabrici (la Timişoara, Arad şi Lugoj), precum şi trei centre de proiectare şi dezvoltare, în Timişoara şi Craiova. Primele două unităţi de producţie realizează sisteme electronice de diferite tipuri, iar fabrica din Lugoj produce sisteme de iluminat şi optice. Pe termen lung, compania dezvoltă tehnologie şi produse în tendinţele viitorului: electrificare, conectivitate şi conducere autonomă.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW