web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul de mobilier Artemob International angajează 125 de oameni pentru fabricile din Sovata şi Târnaveni

Producătorul de mobilier Artemob International angajează 125 de oameni pentru fabricile din Sovata şi Târnaveni

Producătorul de mobilier Arte­mob International, controlat de com­pa­nia franceză P3G Industries, are dis­ponibile în prezent 125 de joburi pentru fabricile din localităţile Sovata şi Târnă­veni, judeţul Mureş, potrivit site-ului Agenţiei pentru Ocu­pa­rea For­ţei de Muncă (AJOFM) Mureş. Compania caută 50 de muncitori ne­ca­lificaţi pentru asam­bla­rea, mon­ta­rea pie­selor şi 30 de tâm­plari uni­ver­sali pen­tru fa­bri­ca din localitatea So­va­ta, însă are ne­vo­ie de 45 de oameni şi pen­tru fabrica din Târnăveni.

La nivel naţio­nal, com­pania deţine fabrici în Bucu­reşti, Sovata şi Târnă­veni, în cadrul cărora lucrau în 2019 un număr mediu de aproximativ 860 de persoa­ne, conform datelor publice. Compania Artemob International  a încheiat anul 2019 cu afaceri de 143,2 mil. lei (29,4 mil. euro), în scădere cu 9% faţă de anul precedent. Profitul net al producătorului de mobilă a cunoscut o scădere de aproape 50% în 2019 faţă de anul precedent, ajungând la puţin peste 2 mil. lei (411.000 euro), potrivit datelor de pe site-ul Minis­terului Finanţelor.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW