web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de ţigle Terran investeşte 500.000 de euro în utilaje şi spaţii de depozitare în fabrica de la Câmpia Turzii

Producătorul de ţigle Terran investeşte 500.000 de euro în utilaje şi spaţii de depozitare în fabrica de la Câmpia Turzii

Compania maghiară Terran, care produce ţigle din beton, investeşte 500.000 de euro în unitatea de producţie pe care o are la Câmpia Turzii, în judeţul Cluj.

”După încheierea principalelor contracte pentru acest an, am simţit un optimism moderat din partea partenerilor. În condiţiile date, ne-am stabilit ca obiectiv o creştere de aproximativ 6%, care se bazează pe menţinerea ritmului investiţiilor în con­strucţii. Pentru 2021 ne-am propus investiţii de aproximativ jumătate de milion de euro în utilaje performante şi extinderea spaţiului de depozitare în cadrul fabricii de la Câmpia Turzii“, spune Kocsis Szilveszter, director la Terran România.

Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane de euro, profitul înregistrând însă o creştere, deoarece Terran s-a concentrat pe reducerea cheltuielilor şi optimizarea costurilor. Terran are 30 de angajaţi şi vrea să mai angajeze încă trei sau patru oameni în 2021, atât pentru producţie, cât şi pentru logistică.

În 2018, grupul Terran a investit 5 milioane de euro într-o fabrică nouă de ţigle din beton la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, până atunci compania fiind prezentă local doar ca distribuitor, nu şi ca producător. Fabrica Terran din Cluj are o suprafaţă de aproximativ 2.500 de metri pătraţi şi o platformă de depozitare de 1,5 hectare, capacitatea de producţie fiind de 70 de ţigle/minut şi de 10 milioane de bucăţi realizate anual.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW