web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Germanii de la B Braun demarează în vară producţia de soluţii perfuzabile la fabrica de 120 mil. euro din Sânandrei, lângă Timişoara

Germanii de la B Braun demarează în vară producţia de soluţii perfuzabile la fabrica de 120 mil. euro din Sânandrei, lângă Timişoara

Germanii de la B Braun, prezenţi în Ro­mânia de 24 de ani, cu activităţi în domeniul sanitar, au ales comuna Sânandrei, aflată la circa 12 kilometri de Timişoara, pentru inves­ti­ţia de 120 de milioane de euro într-o unitate de producţie de soluţii perfuzabile.

Circa 250 de noi locuri de muncă vor fi create în urma investiţiei B Braun. Suprafaţa pe care se de­ru­lează investiţia este de 37.000 de metri pătraţi, iar lucrările sunt realizate prin firma de con­strucţii sibiană Con-A. Fabrica se constru­ieşte în parcul industrial Banat Business Park.

”Planul nostru este de a finaliza lucrările de construcţii şi de a începe producţia de soluţii perfuzabile până în luna august a anului 2021”, a declarat anterior Christian Braun, CEO al B. Braun în regiunea Europa de Sud-Est. Activitatea pe şantierul B. Braun a continuat chiar şi în pandemie, cu noile reguli şi restricţii respectate.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW