19.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, mai 18, 2024
Google search engine
AcasăANTREPRENORI DE SUCCESRadu Ciorba, director general Electroglobal Cluj: Avem speranţa că actuala guvernare va...

Radu Ciorba, director general Electroglobal Cluj: Avem speranţa că actuala guvernare va stimula investiţiile şi va crea un climat de încredere şi transparent

2020 a fost un an care a pus la grea incercare companiile din intreaga lume. Criza provocata de coronavirus s-a resimtit peste tot in lume, astfel ca si compania noastra a resimtit efectele negative ale pandemiei, care au pus la grea incercare si industria. Din fericire insa, echipa noastra este una formata din profesionisti, asadar, prin eforturi sustinute atat ale managementului, cat si ale angajatilor, am reuşit ne mentinem la nivelul anilor precedenti.

”Anul trecut am schimbat forma juridică a companiei Electroglobal din Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.) in Societate pe Actiuni (S.A.), transformare care speram sa aduca in viitor beneficii atat in cultura organizationala prin cresterea transparentei si guvernarii corporatiste, cat si prin cresterea motivarii angajatilor valorosi, care vor putea sa investeasca in aceasta companie devenind actionari si participand nemijlocit la deciziile de dezvoltare strategica a firmei.”

”Anul 2021 il incepem cu rebrandingul siglei prin care dorim sa reflectam mai fidel numele firmei si anume o companie conectata la piata si furnizorii globali. Echipa Electroglobal furnizeaza echipamente si servicii pietei industriale care nu cunoaște granite si, indiferent de provocările lansate de clienti, reuseste sa ofere solutii viabile. Intr-o lume in care codurile de etica si conduita si standardele sunt necesitati, nu mofturi, prin tagline-ul “certified for the future” (certificati pentru viitor) subliniem ca certificarile pe care Electroglobal le-a dobandit de-a lungul anilor de activitate confirma rolul de jucător profesionist in industria de profil. Respectarea standardelor internationale si alinierea continua la progresul tehnic ofera confirmarea ca personalul Electroglobal este  pregatit pentru confruntarea globala de acum si din viitor.”

”Ne diferentiem prin flexibilitatea cu care iesim in intampinarea partenerilor nostri, construind in colaborare cu acestia solutii care sa acopere toate necesitatile. Asiguram o gama larga de echipamente si servicii in domeniul electric si automatizari industriale avand ca furnizori producatori de top din Europa. Ne adaptam in functie de cerintele clientilor nostri oferind pachete de servicii personalizate.”

”Strategia noastra pentru anul acesta este pe doua directii: optimizarea proceselor interne prin digitalizare si cresterea paletei de servicii tehnice pe care le oferim clientilor. Un accent deosebit se va pune si pe menținerea actualizata a vanzarilor. Directia pe care ne dorim sa o urmam in acest an este “arta eficientizarii energetice”, dar si aceea de a evalua noile tehnologii în functie de nevoile clienților. Urmam piata si ramanem cu focus constant pe inovatie si calitate.”

”In 2021 avem intentia sa investim aproximativ 1 milion de euro in echipamente destinate fabricarii de tablouri electrice si in pachete software care vor asigura digitalizarea operatiunilor. Un procent insemnat din efortul investitional se va aloca dezvoltarii profesionale a angajatilor existenti si a viitorilor angajati Electroglobal. Continuam sa cautam tineri motivati care sa faca performanta in domeniul electric si automatizari atat in inginerie, cat si in manufacturing.”

”Avem speranta ca actuala guvernare va stimula investiile si va crea un climat de incredere si transparent ce poate incuraja companiile multinationale sa continue dezvoltarile incepute. Totodata avem asteptarea sa fie stopata rasplatirea generoasa a nemuncii si ineficientei structurilor birocratice care constituie in momentul de fata cancerul Romaniei si care demotiveaza intreg antreprenioriatul si personalul din mediul privat.”

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments