web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Rosendahl a investit 4,8 mil. euro în dezvoltarea fabricii de construcţii metalice din Satu Mare

Rosendahl a investit 4,8 mil. euro în dezvoltarea fabricii de construcţii metalice din Satu Mare

Compania Rosendahl Nextrom, fi­lia­la locală a Rosendahl Nextrom GmbH Austria, parte a grupului aus­triac Knill Gruppe, a investit în ultimii trei ani 4,8 mil. euro pentru creşterea şi mo­dernizarea fabricii de construcţii me­talice din Satu Mare. Compania este spe­cializată în  fabricarea de construcţii meta­lice, cablarea dulapurilor de co­mandă, asamblare mecanică şi electrică, testarea maşinilor complete.

”În primă­va­ra anului 2018 am pus piatra de te­melie pentru o hală nouă, în vederea extin­derii capacităţii de producţie, şi o clă­dire nouă de birouri, pe care le-am inau­gurat în primavara anului 2019. Pe par­cursul anului 2020, am continuat îmbu­nătăţirea condiţiilor de muncă pen­tru colegii care îşi desfăşoară activitatea în hala veche de producţie. Investiţia în anul 2020 s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro”, au declarat oficialii companiei Rosendahl Nextrom.

Compania a ajuns în prezent la 105 angajaţi, iar datorită volumului de comenzi confirmate pentru anul în curs, în ultimele două luni Rosendahl Nextrom şi-a mărit echipa cu 20%. Pentru perioada următoare, compania estimează o creştere suplimentară, de 10% a personalului.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW