web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de scaune ergonomice Antares, cu fabrici în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Remetea, se apropie de afaceri de 8 mil. euro

Producătorul de scaune ergonomice Antares, cu fabrici în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Remetea, se apropie de afaceri de 8 mil. euro

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 7,8 mil. euro, potrivit datelor furnizate de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 34,2 mil. lei (7,2 mil. euro), un profit net de aproximativ 180.000 de lei şi un număr mediu de 108 angajaţi, conform datelor publice. Antares România produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

”În contextul actual, solicitările pentru home office au cunoscut limite noi, nemai­întâlnite. Am vândut foarte multe scaune de birou angajaţilor care îşi desfăşoară lucrul de acasă. Reprezintă un avantaj că suntem pro­ducători, nu doar simpli distribuitori, deoarece în acest fel a fost facil să ne adaptăm situaţiei din piaţă în timpul pandemiei”, a declarat Balint Ede, di­rector general Antares România.

Proiectele Antares de investiţii în derulare cuprind eficientizarea şi modernizarea pro­duc­ţiei, dezvoltarea profesională a angajaţiilor şi extin­derea activităţii, cât şi a serviciilor în Bucureşti. Această decizie de diversificare a pro­ducţiei are la bază numărul tot mai mare de solicitări pentru produse fabricate în România, potrivit companiei.

”Se solicită tot mai des pro­duse perso­na­lizate care să răspundă cerinţelor estetice şi de ergonomie ale angajatului modern, in­di­ferent că lucrează de la birou sau de acasă. Multe companii au oferit, chiar şi bonuri valo­rice pentru achiziţionarea scaunelor sau a mo­bi­lierului pentru acasă. În prezent suntem în jur de 80 de angajaţi, aproximativ la nivelul anului precedent, dar în continuare căutăm persoane noi pentru extinderea capacităţii diver­sităţii de producţie”, a mai spus Balint Ede.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW