web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Tipografia Rottaprint a ajuns la afaceri de 25 mil. euro în 2020, plus 9%

Tipografia Rottaprint a ajuns la afaceri de 25 mil. euro în 2020, plus 9%

Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive şi ambalaje flexibile din România, a raportat afaceri de 25 milioane de euro pentru 2020, în creştere cu aproximativ 9% faţă de anul precedent, iar pentru anul în curs reprezentanţii companiei estimează o creştere de două cifre a veniturilor şi au în plan investiţii de 3 milioane de euro.

”Pentru acest an, una dintre cele mai importante direcţii strategice ale Rottaprint este dezvoltarea de noi soluţii sustenabile, conştienţi fiind de cât de importantă este responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, prin natura activităţii companiei”, a spus Cristi Nechita-Rotta, director general Rottaprint. 

De asemenea, planurile pentru anul în curs mai vizează şi dezvoltarea infrastructurii logistice, echipamente de ultimă generaţie, utilaje care să permită reducerea impactului producţiei asupra mediului, precum şi implementarea unui sistem de colectare selectivă.

Tipografia Rottaprint a derulat investiţii de peste 3 milioane euro şi pe parcursul anului trecut, bani ce au susţinut dezvoltarea software, siguranţa angajaţilor, utilaje pentru creşterea capacităţii de producţie şi modernizarea parcului de utilaje, precum şi finalizarea procesului de certificare pentru siguranţa alimentară conform schemei FSSC 22000.

În urma investiţiilor derulate pe parcursul anului 2020, volumul total al producţiei Rottaprint a ajuns anul trecut la peste 117 milioane de metri liniari, potrivit reprezentanţilor, iar materia finită, livrată de Rottaprint anul trecut, a însumat 4.300 de tone, în creştere cu 10% comparativ cu anul 2019.

Rottaprint deţine în prezent două centre logistice în România, la Braşov şi Ilfov şi două centre logistice în Ungaria şi Germania, în care lucrează peste 280 de angajaţi. Anul trecut, tipografia Rottaprint a livrat produse în 10 ţări din Europa şi Asia.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW