web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Compania Electroglobal SA din Cluj-Napoca doreste sa vina in ajutorul autoritatilor locale si spitalelor din Cluj-Napoca prin verificarea gratuita a instalatiilor electrice si a tablourilor electrice din unitatile medicale (P)

Compania Electroglobal SA din Cluj-Napoca doreste sa vina in ajutorul autoritatilor locale si spitalelor din Cluj-Napoca prin verificarea gratuita a instalatiilor electrice si a tablourilor electrice din unitatile medicale (P)

Spitalele si autoritatile au nevoie de ajutor, pacienții cu forme grave de COVID, si nu numai, trebuie sa aiba urgent acces la servicii sigure. Suntem deschisi si asteptam abordarea managerilor din spitale pentru a verifica si evalua starea instalatiilor si tablourilor electrice in mod gratuit. Consider ca trebuie sa venim in ajutorul autoritatilor cu solutii pentru a evita repetarea situatiilor tragice din Piatra-Neamt sau din Bucuresti.” declara directorul general Electroglobal, dl. Radu Ciorba.

Electroglobal este unul dintre liderii naționali în domeniul soluțiilor si echipamentelor electrice, in domeniul robotilor si automatizarilor industriale, acţionari electrice, instalatii electrice de joasa tensiune si sisteme de iluminat.

Ne puteti contacta telefonic la +40.264.406.203 sau prin intermediul www.electroglobal.ro sau info@electroglobal.ro

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW