web analytics
Sunteți aici
Home > AFACERI LA ÎNCEPUT > Antreprenorul Bogdan Suciu a construit o cabană în stil scandinav în Munţii Apuseni în care a investit 150.000 euro

Antreprenorul Bogdan Suciu a construit o cabană în stil scandinav în Munţii Apuseni în care a investit 150.000 euro

Bogdan Suciu s-a mutat din Anglia, unde lucra ca inginer în construcţii, înapoi în România şi a construit o caba­nă în stil scandinav în Munţii Apuseni, în comuna Someşu Rece, judeţul Cluj. După o vacanţă pe care Bogdan Suciu a avut-o în Munţii Apuseni a luat decizia de a-şi deschide un business în turism, în care a investit circa 150.000 euro, potrivit Ziarului Financiar.

”Întotdeauna mi-a plăcut ideea de a des­chi­de un business în turism. În Anglia am lu­crat ca şi inginer în construcţii, iar soţia mea ca asistent social. Am făcut o mini vacanţă în Munţii Apuseni în 2017, ne-a plă­cut foarte mult zona, liniştea pe care am întâlnit-o acolo nu am mai întâlnit-o nicăieri în lume, deşi am că­lătorit în peste 50 de ţări”, spune Bogdan Suciu, citat de ZF.

Antreprenorul a investit 150.000  de euro în cabană, iar construcţia acesteia a fost rea­li­zată de o echipă de con­structori, ulte­rior lucrările au fost preluate integral de Bogdan Suciu în luna martie a anului trecut. Din mo­men­tul în care i-a venit ideea de a-şi deschide un business în turism şi până în momentul în care au sosit primii turişti la Cabana Berg a durat circa un an şi jumătate.

Cabana a fost deschisă la sfâr­şitul lunii de­cembrie, iar ce­rerile de cazare nu au în­târziat să apară, astfel că în prezent unitatea de cazare este rezervată complet până la în­ceputul lui martie, iar week­endurile sunt ocu­pate până la ju­mă­tatea lunii iunie. Cabana Berg este construită într-un stil scandi­nav astfel că dorinţa antreprenorului a fost de a avea o cabană minimalistă, cu o arhitectură simplă şi cu un decor modern.

Cabana se închiriază integral pentru minim două nopţi iar preţul pe noapte este de 1.500 lei până la data de 30 aprilie şi de pe 1 mai preţul creşte la 1.750 lei pe noapte.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW