web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare pro­ducător local de cosmetice, şi-a bugetat afaceri în creştere pentru 2021

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare pro­ducător local de cosmetice, şi-a bugetat afaceri în creştere pentru 2021

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare pro­ducător local de cosmetice, ce are în por­tofoliu brandurile Farmec şi Gero­vi­tal, cu o istorie de câteva zeci de ani, şi-a bugetat pentru acest an o creş­tere mică a cifrei de afaceri, o evoluţie peste piaţă, potrivit Ziarului Financiar. Compania a înre­gis­trat în 2019 o cifră de afa­ceri de peste 55 mil. euro şi a încheiat primele 10 luni din anul tre­cut cu o creş­tere de 10% a busi­nes­sului faţă de aceeaşi perioadă din 2019.

”Am setat un buget de venituri şi chel­tuieli cu o creştere mică a cifrei de afa­ceri, în conformitate cu inflaţia esti­mată pentru anul 2021, iar principalele in­vestiţii vor merge spre retehno­lo­gi­zare”, spune Mircea Turdean, direc­torul general al Farmec Cluj-Napoca, citat de ZF.


Firma e activă şi pe piaţa bunurilor de curăţenie cu mărcile Nufăr şi Triumf şi a pariat începând cu anul trecut pe segmentul de dezinfectant, un pro­dus de bază în pandemie.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW