web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Emerson a ajuns la afaceri de 240 mil. dolari cu centrul de la Cluj

Emerson a ajuns la afaceri de 240 mil. dolari cu centrul de la Cluj

Compania Emerson SRL, parte a concernului american Emerson, a ra­portat pentru anul fiscal 2020 (perioada cuprinsă între oc­tombrie 2019 şi septembrie 2020) o cifră de afaceri de 240 mil. dolari, în creştere cu 9% faţă de exerciţiul financiar anterior, potrivit Ziarului Financiar. În anul fiscal 2019, Emerson a realizat afaceri de 220 mil. dolari. În prezent, compania are peste 2.700 de angajaţi în Cluj, în cele 4 centre de servicii şi 7 unităţi de producţie, cu un porto­fo­liu de peste 40 de categorii de produse.

”Creşterea a fost generată de disciplina noastră finan­cia­ră pu­ternic orientată spre optimizarea costurilor, precum şi de dez­voltarea şi instruirea profesională a angajaţilor noş­tri (…). Con­siderăm că măsurile luate anul trecut şi rezis­ten­ţa do­vedită de angajaţii noştri în acest an plin de provocări au am­pla­sat compania Emerson Cluj într-o poziţie bu­nă pentru 2021”, au declarat oficialii Emerson, citaţi de ZF.

Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Americanii mai deţin pe piaţa locală şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service, unde lucrează aproximativ 50 de angajaţi, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie. Anul trecut, Emerson a închiriat apoximativ 6.000 mp pentru birouri şi activităţi de producţie în parcul industrial Urbano Parks.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW