web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > De’Longhi angajează 60 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj

De’Longhi angajează 60 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj

Producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, are disponibile la început de an 60 de locuri de muncă pentru montatori electromecanici la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit site-ului AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

Compania De’Longhi a avut în 2019 un număr mediu de 1.943 de salariaţi, cu aproximativ 200 de oameni mai puţini decât în anul anterior, iar estimările pentru 2020 vizau un număr total de 2.366 de angajaţi, adică peste 400 de oameni noi.

Italienii angajează atât la Jucu, însă aveau în plan să ajungă la 500 de oameni şi în noua fabrică din judeţul Bihor. De’Longhi a cumpărat anul trecut o hală de 25.000 mp şi o serie de echipamente de la Jasz Plaszt Ro, o afacere antreprenorială din Ungaria. Italienii au preluat o fabrică ce producea componente pentru Samsung şi au demarat în localitatea Mădăras din judeţul Bihor producţia de componente şi electrocasnice mici. Pe lângă producţie, italienii au local şi un birou comercial. Ambele divizii din România – producţia de la Jucu şi comercialul – sunt operate de aceeaşi entitate juridică.

Producţia De’Longhi merge preponderent la export, deşi după deschiderea biroului comercial în 2017 (final de an, acesta devenind operaţional în 2018), există o mică pondere care rămâne local. Italienii au depozite local, lângă fabrici, dar şi două huburi internaţionale. Astfel, la nivelul lui 2019 exporturile au avut o valoare de 1,16 mld. lei, adică aproape 97% din cifra de afaceri, restul fiind destinat pieţei din România.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW