web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Asiguratorul american MassMutual Life Insurance deschide centru IT în Cluj-Napoca

Asiguratorul american MassMutual Life Insurance deschide centru IT în Cluj-Napoca

Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), companie de asigurări de viaţă din SUA, a anunţat deschiderea a două centre globale de servicii în România situate în Orhideea Towers din Bucureşti şi Record Park din Cluj-Napoca, potrivit informaţiilor transmsie de reprezentanţii companiei. 

”Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniştilor IT&C din România”, a transmis Michael Makar, head of MassMutual România.

Birourile deschise de asigurător sunt poziţionate în zone menite să atragă profesionişti din industria IT, suplimentând eforturile de recrutare în domeniul tehnologiei, din SUA, au mai transmis reprezentanţii companiei. 

MassMutual România recrutează 250 de persoane pentru roluri precum software development, data science şi engineering, DevOps, SecurityOps şi cloud engineering. MassMutual are 6.000 de angajaţi în Statele Unite, iar la finalul lui 2019 înregistrase venituri de 29 mld. dolari.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW