web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clujenii de la Punctual Comimpex au făcut afaceri de 152 mil. euro din distribuţia de ţigări

Clujenii de la Punctual Comimpex au făcut afaceri de 152 mil. euro din distribuţia de ţigări

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, deţinut de antreprenorul Vasile Mureşan, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 731,6 mil. lei (151,8 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de anul anterior, potrivit Ziarului Financiar.

”Evoluţia pozitivă a afacerilor în 2020 s-a datorat în principal creşterii preţurilor maximale la ţigări, conform calendarului de creştere a accizei convenit cu Comisia Europeană. Pandemia nu a influenţat semnificativ afacerea noastră, volumul fizic de vânzări fiind aproximativ acelaşi. Au fost şi sunt întârzieri la recuperarea soldurilor din piaţă, unde a crescut durata de încasare a debitelor“, a declarat Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex, citat de ZF.

Sediul companiei se află în Cluj-Napoca, iar punctele de lucru sunt în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu-Mare, Sălaj, Bihor, Alba şi Maramureş. Furnizorii sunt companiile producătoare şi importatoare de ţigarete din România (BAT, JTI, Philip Morris, Imperial Tobacco, HTS Hongta, KTI), iar clienţii provin în principal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW