21.8 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a încheiat anul 2020 cu...

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a încheiat anul 2020 cu afaceri de 19 mil. euro

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de apoximativ 19 mil. euro, potrivit Ziarului Financiar. Principalul factor care a influenţat major activitatea ASA CONS Turda în 2020 a fost pandemia de COVID-19, cu toate efectele aduse de aceasta.

”Anul 2020 a început în forţă şi foarte bine din toate punctele de vedere pentru compania noastră, astfel, trimestrul I a fost şi el unul foarte bun. După aceasta, a urmat o perioadă foarte tulbure, cu diferenţe semnificative în evoluţie de la un trimestru la altul. Primele efecte ale pandemiei am început să le resimţim odată cu începutul trimestrului II, când majoritatea proiectelor la care lucram la acel moment, fie şi-au încetinit foarte mult viteza de execuţie, fie au anulat efectiv startul implementării acestora”, a declarat Bogdan Bulgaria, general manager ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary, citat de ZF.

În 2020, compania a avut lucrări în zona centrelor logistice şi a spaţiilor de depozitare (CTP, Urbano Cluj, WDP), a finalizat structura prefabricată pentru magazinele Dedeman din Lugoj, Călăraşi, Sfântu Gheorghe şi o extindere la Craiova, un magazin Hornbach la Cluj-Napoca, o fabrică de măşti sanitare la Baia Mare şi a demarat execuţia structurii prefabricate pentru un complex de blocuri de apartamente în comuna Baciu, lângă Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai mari proiecte din istoria companiei turdene a fost finalizat în 2018, montajul structurii prefabricate a fabricii MDF Yildiz Entegre România de la Oarja, cu 70.000 de metri pătraţi construiţi.

Compania are în prezent în jur de 175 de angajaţi direcţi şi aproximativ 90 de oameni în cadrul firmelor subcontractoare şi nu intenţionează să mai facă angajări în viitorul apropiat.

Producătorul de prefabricate şi-a început activitatea pe piaţa locală în anul 1999, ca parte a grupului ungar ASA, iar în 2008 compania a fost achiziţionată de grupul Consolis, cu sediul în Franţa. În 2014, au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei soră ungare ASA Epitoipari KFT (companie aparţinând grupului Consolis) în cadrul ASA CONS România, a cărei activitate este coordonată, în prezent, în totalitate de către managementul locală.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments