web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Terapia Cluj pune la dispoziţia autorităţilor spaţiu pentru vaccinare. ”Dacă există vaccinatori, putem vaccina 500-600 persoane pe zi”

Terapia Cluj pune la dispoziţia autorităţilor spaţiu pentru vaccinare. ”Dacă există vaccinatori, putem vaccina 500-600 persoane pe zi”

Terapia Cluj, cel mai mare producător de medicamente de pe piaţa locală, are pregătit un spaţiu pentru a fi organizat centru de vaccinare pe care îl pune la dispoziţia autorităţilor locale şi vrea să investească şi în amenajarea altor centre pentru a accelera procesul din etapa a doua, stabilită să înceapă la 15 ianuarie.

”Punem la dispoziţia autorităţilor centrul nostru de studii clinice din Cluj pentru centru de vaccinare, dacă există vaccinatori, putem vaccina 500-600 persoane pe zi. De asemenea, avem pregătiţi 500.000 lei să sponsorizăm amenajarea centrelor de vaccinare ca să grăbim procesul din faza doi”, a transmis Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj.

”Vaccinarea trebuie să devină efortul oamenilor de afaceri şi să creăm toate condiţiile să meargă repede. Când toată comunitatea de business va înţelege asta, vom avea 5-6 milioane de oameni vaccinaţi până la vară şi ne luăm vieţile şi economia înapoi”, a mai adăugat Dragoş Damian.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW