web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Familia Moldovan din Cluj a dezvoltat o reţea de 29 de magazine şi un business de 20 mil. euro

Familia Moldovan din Cluj a dezvoltat o reţea de 29 de magazine şi un business de 20 mil. euro

Compania Cosm Fan, pusă pe picioare de familia Moldovan în anul 1994, are în prezent o reţea de 29 de magazine, peste 320 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 20 mil. euro. Businessul Cosm Fan este unul inte­grat şi are activităţi de la creşterea ani­malelor la producţia de hrană pentru acestea până la fabricarea produselor din carne şi din lapte.

Agro Cosm Fan are o fermă de 300 de vaci în localitatea Mociu din Cluj, o moară, două silozuri pentru furaje, trei grajduri, o lăptărie şi o sec­ţie de prelucrarea laptelui. Totodată, are o suprafaţă cultivată cu cereale de 130 de hectare.

”Un business integrat este mai greu de gestionat, dar e mai sănătos într-o perioadă de criză, pentru că putem echilibra balanţa”, a spus Cosmin Moldovan, director general al companiei Cosm Fan, ce operează brandul Moldovan-Carmangeria Sânni­coară, din judeţul Cluj. El adaugă că în acest an provocările sale au fost să consolideze echipa, să asigure cash-flow companiei şi să fie prudent în ceea ce priveşte investiţiile planificate.

Produsele din carne şi din lapte sunt distribuite în reţeaua proprie a companiei, ce numără 29 de magazine in judeţul Cluj şi 4 insule in reţeaua belgiano-olandeză Mega Image, sub denumirea Moldovan sau Cosmfan.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW