web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Transportatorul rutier de marfă Carrion Expedition din Cluj a bifat afaceri de 153 mil. euro

Transportatorul rutier de marfă Carrion Expedition din Cluj a bifat afaceri de 153 mil. euro

Carrion Expedition, compania de transport marfă din Cluj-Napoca cu acţionariat spaniol, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 724,4 mil. lei (153 mil. euro), în scădere cu 7% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Pierderile companiei s-au adâncit anul trecut la 72,7 mil. lei (15,3 mil. euro), de la 61,1 mil. lei (13,1 mil. euro) în anul precedent, conform datelor de la Finanţe. Carrion Expedition a ajuns în 2019 la un număr mediu de 2.005 angajaţi, cu 373 de oameni mai puţini faţă de anul anterior.

Carrion Expedition, companie controlată de Miguel Carrion Caceres, specializată în transportul frigorific al produselor horticole, funcţionează atât ca trasportator, cât şi ca agenţie de transport. Compania administrează mai mult de 1.300 de mijloace de transport, proprii şi ale colaboratorilor, cu care se realizează transportul de mărfuri la nivel naţional şi în toată Europa, potrivit informaţiilor de pe site-ul Carrion Expedition.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW