20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂTransportatorul rutier de marfă Trans SESE, cu sediul în Cluj-Napoca, angajează 60...

Transportatorul rutier de marfă Trans SESE, cu sediul în Cluj-Napoca, angajează 60 de conducători auto

Transportatorul rutier de marfă Trans SESE, cu sediul în Cluj-Napoca, subsidiara locală a grupului spaniol SESE, are disponibile în prezent 60 de locuri de muncă pentru conducători auto, pentru transport rutier de mărfuri, potrivit AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj. Candidaţii trebuie să aibă minim studii gimnaziale, iar contractul se va încheia pe perioadă nedeterminată, potrivit AJOFM Cluj. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 284 de angajaţi, conform datelor publice.

În România există circa 300.000-310.000 de şoferi cu atestate profe­sionale, iar angajatorii din domeniul transporturilor se confruntă cu un deficit acut de personal, potrivit unor informaţii primite anterior de la Uniunea Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR). Veniturile unui şofer de camion pot ajunge la peste 2.200 de euro net pe lună, potrivit UNTRR.

Trans SESE a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de peste 96 mil. lei (aproximativ 20 mil. euro), în scădere cu circa 6% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Transpor­tatorul rutier de marfă a revenit anul trecut pe profit, obţinând un câştig net de peste 554.000 de lei (117.000 de euro), de la o pierdere de 2,6 mil. lei (560.000 de euro) suferită în 2018.

Istoria grupului SESE a început în anul 1965, când Alfonso Sese Tena a pus bazele unei companii de transport în Spania. Compania oferă servicii în domeniul logisticii, pieţei de automotive şi industriei. În prezent, grupul SESE deţine o reţea extinsă în 16 ţări de pe patru continente, peste 9.500 de angajaţi şi aproximativ 3.000 de vehicule, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Pe piaţa din România, grupul SESE a intrat în anul 2007, prin înfiinţarea companiei Trans SESE, cu sediul la Cluj-Napoca.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments