web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Reţeaua de magazine în franciză LaDoiPaşi, lansată de Metro, se apropie de 1.400 de unităţi

Reţeaua de magazine în franciză LaDoiPaşi, lansată de Metro, se apropie de 1.400 de unităţi

Reţeaua de magazine în franciză LaDoiPaşi, lansată de Metro, se bate pentru titlul de cel mai extins retailer local cu Profi, care la rândul său se apropie de acelaşi prag de 1.400 de magazine. În circa un an şi jumătate, lanţul de magazine în franciză aproape şi-a dublat numărul de unităţi. În ceea ce priveşte numărul de magazine Metro, el a rămas acelaşi, la 30 de unităţi cash&carry.

Reţeaua LaDoiPaşi a fost lansată în 2012 de Metro Cash&Carry ca o soluţie pentru hemoragia din comerţul tradiţional care pierdea – şi încă pierde – câteva mii de unităţi an de an. Această reţea LaDoiPaşi nu este deţinută de grupul german, ci de antreprenori români parteneri în franciză ai Metro. Nemţii sunt activi direct pe formatul de cash&carry care nu se adresează tradiţional clientului final, ci revânzătorilor (micilor comercianţi) şi companiilor din HoReCa.

Investiţia într-o unitate LaDoiPaşi variază între 5.000 de euro pentru un magazin care era deja aproape de standardele reţelei şi 180.000 de euro. Aceasta din urmă este o sumă necesară unei construcţii de la zero a unui magazin de 160 mp. Proprietarul deţinea terenul şi un magazin vechi, noua unitate fiind amplasată lângă

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW