web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Familia Balaş din Timiş a cumpărat o fabrică de îngheţată artizanală în Harghita

Familia Balaş din Timiş a cumpărat o fabrică de îngheţată artizanală în Harghita

Producătorul român de îngheţată Ice Dyp din judeţul Timiş, controlat de Vasile şi Maria Balaş, intră pe piaţa îngheţatei artiza­nale, după ce a achiziţionat fabrica companiei Ati Cream, controlată tot de antreprenori români, din judeţul Harghita, cu venituri de 3 milioane de lei anul trecut.

”Anul 2020 a fost un an propice dezvoltării, a fost anul în care am pornit o nouă fabrică de îngheţată, una dintre cele mai moderne din vestul Europei, ce a însemnat o investiţie de peste 8 mil. euro. În plus, am achi­zi­ţionat o fabrică de îngheţată artizanală din judeţul Harghita, Ati Cream, şi astfel acoperim toate tipurile de îngheţate consumate de români şi nu numai. Fabrica de la Cărpiniş, nou construită, şi fabrica achiziţionată din Harghita însumează 170 tone pe zi cu 14 linii de producţie”, spune Vasile Balaş, acţionar Ice Dyp Balas.

Producătorul de îngheţată are pes­te 500 de angajaţi în cele şase puncte de lu­cru din ţară, din Cărpiniş (Timiş), Bucureşti, oraşul Pantelimon, Paşcani, Târgu-Jiu, Brăniştea (Galaţi) şi Dezmir (Cluj) şi în noua fabrică con­stru­ită va angaja minimum 50 de per­soane.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW