web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Lucian Bode, Ministrul Transporturilor: Autostrada dintre Cluj și Alba va fi gata până în luna mai

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor: Autostrada dintre Cluj și Alba va fi gata până în luna mai

Autostrada dintre Cluj și Alba va fi gata până în luna mai, a spus Lucian Bode, Ministrul Trnsporturilor. Traseul de pe Lotul 1, care a costat 110 milioane de euro, s-a deschis traficului joi, 3 decembrie, însă cu o restricție de viteză, la 100 km/h.

”Tronsonul pe care îl vom da în folosință pornește din Sebeș, iar prin nodul rutier face conexiunea cu Autostrada 1. Noi dăm în trafic bretelele care preiau traficul din zonă, se va conecta la kilometrul zero al A10, cu pe două benzi pe fiecare cale, apoi merge până la nodul Alba Iulia Sud, pe care îl dăm în trafic, apoi până la Alba Iulia Nord, dat în trafic parțial”, a spus Bode.

Tronsonul face o conexiune în trei puncte din drumul național, decongestionând localitățile Alba Iulia și Lancrăm, deja cu o mare dezvoltare industrială și cu posibilități de a continua această dezvoltare. Cei 15 km de autostradă sunt gata, cu marcaje, parapet, iluminare led pentru siguranța circulației.

https://www.facebook.com/lucianbode.ro/videos/399377487928908

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW