web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Distribuitorul de medicamente Fildas a închiriat un depozit în proiectul dezvoltat de cehii de la VGP în Braşov

Distribuitorul de medicamente Fildas a închiriat un depozit în proiectul dezvoltat de cehii de la VGP în Braşov

Fildas, distribuitorul de medicamente fondat de antreprenoarea Anca Vlad, a închiriat un depozit cu suprafaţă de 3.400 de metri pătraţi  şi 400 de metri pătraţi de birouri pentru operaţiunile de distribuţie regională în Braşov, în proiectul care va fi dezvoltat de dezvoltatorul imobiliar ceh VGP în partea de vest a oraşului. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefiled Echinox.

Fildas este chiriaşul ancoră în prima clădire a parcului logistic VGP Park Braşov, tranzacţia reprezentând o preînchiriere. Prima fază a parcului se va livra în luna mai 2021 şi va avea o suprafaţă de 9.500 metri pătraţi, terenul cu o suprafaţă de 39 de hectare oferind un potenţial total de construcţie de până la 180.000 de metri pătraţi.

VGP a construit în România peste 125.000 metri pătraţi spaţii logistice şi depozitare, cel mai reprezentativ parc fiind cel din Timişoara, în proximitatea aeroportului, demarat în urmă cu peste 10 ani. Compania a lansat în 2019 cel de-al doilea proiect, în Sibiu, unde a construit 17.000 de metri pătraţi în nordul oraşului, pe autostrada A1, la joncţiunea cu drumul naţional Sibiu – Mediaş. Fildas Trading a ajuns anul trecut la afaceri de 4,2 mld. lei, în creştere cu 16%, şi un profit de 134 mil. lei, în creştere cu 23%. Compania are  pste 1.200 de angajaţi. 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW