web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Fabrica de mobilă Ecolor din Jucu angajează 70 de oameni

Fabrica de mobilă Ecolor din Jucu angajează 70 de oameni

Producătorul de mobilă Ecolor are dispo­nibile în prezent 70 de locuri de muncă la fabrica din loc­a­litatea Jucu, ju­deţul Cluj, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori neca­lificaţi la asam­blarea, mon­tarea pieselor (60), dar şi pentru opera­tori la ma­şini unelte cu comandă nu­merică în prelucrarea lem­nului (10), potrivit infor­maţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Compania ocupă locul trei în topul celor mai mari exportatori de mobilă din România, după Aramis Invest şi Taparo, valoarea exportului ajungând în 2019 la peste 315 milioane de lei (65 mil. euro). Ecolor a încheiat anul 2019 cu afaceri de peste 320 de milioane de lei (peste 66 mil. euro) şi un profit net de 11,3 mil. lei (2,3 mil. euro), în­re­gistrând o creştere uşoa­ră faţă de anul prece­dent, când com­pania a avut afa­ceri de 319 mil. lei, po­tri­vit da­telor publice.

Producătorul de mobilă de la Cluj exportă în principal către magazine şi depozite IKEA, produsele companiei ajungând în ţări precum Germania, Franţa, Belgia, Olanda şi Suedia. În perioada 30.03.2020-15.05.2020, din cauza pandemiei de COVID-19 şi a măsurilor impuse de autorităţi activitatea de producţie a companiei a fost suspendată.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW