web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Au deschis robinetul cu angajări: Operatorul de call-centere Sykes caută 275 de oameni pentru centrul din Cluj-Napoca

Au deschis robinetul cu angajări: Operatorul de call-centere Sykes caută 275 de oameni pentru centrul din Cluj-Napoca

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, are disponibile în prezent 275 de locuri de muncă la biroul din Cluj-Napoca, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Compania caută 270 de funcţionari informaţii clienţi, 2 analişti şi 3 formatori, conform AJOFM Cluj. Sykes a finalizat anul 2019 cu un număr mediu de 1.593 de angajaţi, conform datelor publice existente.

Pe piaţa locală, Sykes are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea. Un angajat într-un departament de call-center, care oferă servicii doar în limba romană, poate câştiga un salariu de până la 2.000 de lei, însă venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună.

Compania BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 146,6 mil. lei (30,9 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Compania a realizat anul trecut un profit net de aproximativ 15,6 mil. lei (3,3 mil. euro), mai mult cu 20% faţă de anul precedent, cand Sykes a obţinut un câştig net de aproximativ 13 mil. lei (2,8 mil. euro), conform datelor publice. 

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW