web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA Romania angajează 75 de oameni

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA Romania angajează 75 de oameni

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA Romania (fosta EBS România), parte a concernului japonez cu acelaşi nume, cu afaceri de circa 78 mil. euro în 2019, caută specialişti în tehnologii diverse pentru a ocupa cele peste 75 de poziţii libere, potrivit Ziarului Financiar.

În contextul crizei sanitare generate de pandemia de COVID-19, care a accelerat digitalizarea tuturor sectoarelor din economie, compania a înregistrat o creştere pe partea de proiecte de dezvoltare software şi application management, a spus pentru ZF Daniel Metz, CEO al NTT Data România.

”Ne-am adaptat la noul context şi după un declin iniţial al numărului de proiecte înregistrăm o revenire semnificativă. Dacă în urmă cu patru luni aveam 30 de poziţii deschise pentru recrutare, acum avem peste 75“, a spus Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania, citat de ZF.

Compania NTT DATA România deţine în total şapte filiale, din care şase sunt în România – la Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Braşov – şi una în Serbia – la Novi Sad. De asemenea, echipa NTT DATA România numără în prezent 2.000 de angajaţi şi colaboratori externi.

”Cu excepţia echipelor de dezvoltare şi testare Embedded Systems, restul echipelor au lucrat în regim de telemuncă. Vom păstra acest model şi pentru următoarele luni. În perioada verii, între 150 şi 200 de colegi au venit să lucreze la sediul companiei.”, a mai spus Metz. Compania estimează afaceri de 110 mil. euro în anul fiscal curent (01.04.2020 – 31.03.2021), în creştere cu aproape 40% comparativ cu anul precedent.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW