web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > JYSK deschide în Turda cel de-al 92-lea magazin al reţelei din România

JYSK deschide în Turda cel de-al 92-lea magazin al reţelei din România

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România şi deschide un magazin cu o suprafaţă de 1.200 mp în incinta complexului comercial Nova Shopping Park din Turda, judeţul Cluj, ajungând astfel la o reţea de 92 de unităţi în România. 

”Noul magazin are o amplasare foarte bună, între două oraşe importante, Turda şi Câmpia Turzii, ceea ce îl face accesibil pentru locuitorii din ambele localităţi. În ultimii ani am primit numeroase mesaje de la clienţii din zonă, în care ne transmiteau că îşi doresc un magazin aici, iar acum a venit momentul să fim mai aproape de ei”, a spus Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

Compania  a închis anul trecut cu afaceri de 582 mil. lei (120,2 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul 2018, şi un profit net în valoare de 47,4 mil. lei (peste 9,7 mil. euro), plus 14% comparativ cu anul precedent. Bugetul de investiţii al JYSK România pentru anul în curs este de 25-30 de milioane de lei (circa 6 mil. euro).

Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfăşoară operaţiuni în 51 de ţări, are peste 24.000 de angajaţi şi peste 2.900 de magazine. În Germania şi Austria, grupul îşi desfăşoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul ţărilor sub numele de JYSK. Compania este deţinută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu şi alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 34,1 miliarde euro. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW