web analytics
Sunteți aici

Ursus Breweries a investit 10 mil. euro într-o fabrică de bere craft de la zero la Cluj-Napoca

Ursus Breweries a investit peste 10 de milioane de euro într-o no­uă fabrică de bere artizanală la Cluj-Napoca, numită Bârlog. Compania are acolo şi un pub şi un magazin de suveniruri.

”Este o fabrică construită de la zero de noi, în care compania a investit 10 milioane de euro în ultimele 18 luni. (…) Consumatorii cereau o astfel de fabrică, pe de o parte, dar a fost şi o iniţiativă internă, pe de altă parte, pentru că voiam să facem ceva diferit. Acum se ocupă 17 persoane de acest start-up, iar feed­backul clienţilor a fost pozitiv pen­tru început. Suntem des­chişi şi la colaborări cu mici producători de bere, pentru că vrem să vindem în maga­zinul nostru şi produse de la com­petitori”, a spus Dragoş Constantinescu, preşedintele Ursus Breweries. Momentan, compania are acolo doar trei variante de bere, dar luna acesta vor mai scoate sortimente noi pe piaţă.

Anual, compania investeşte în creşterea capacităţii de pro­ducţie şi anul acesta a finalizat investiţia într-o linie nouă ce a prevăzut creşterea capacităţii fabricii din Braşov şi într-un depozit modern.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW