web analytics
Sunteți aici

Distribuitorul de materiale de construcţii şi bricolaj Multicom Zalău a făcut afaceri de peste 20 mil. euro

Multicom Zalău, companie cu ac­ti­vităţi în industria materialelor de con­strucţii şi bricolaj, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de 96,6 mil. lei (20,4 mil. euro), în creştere cu peste 5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Fi­nan­ţelor. Compania a realizat anul tre­cut un profit net de 5,8 mil. lei (1,2 mil. euro), mai mult cu 11,5% faţă de anul prece­dent, când Multicom Zalău a avut un câş­tig net de 5,2 mil. lei (1,1 mil. euro), ara­tă datele publice. Distribuitorul de ma­teriale de construcţii şi bricolaj a ajuns în 2019 la un număr mediu de 133 de angajaţi.

Compania Multicom Zalău a fost în­fi­in­ţată în anul 1992 de soţii Gavril şi Floare Iepure. Magazinul de bricolaj şi ma­teriale de construcţii se întinde pe o su­prafaţă de circa 7.000 mp, fiind si­tuat pe un teren de 17.000 de mp. Anul tre­cut, com­pania avea în plan dezvol­tarea unui an­samblu rezidenţial în Zalău pe o su­pra­faţă de 14.000 de mp, cu peste 110 apar­tamente, potrivit unor infor­ma­ţii fur­ni­zate anterior de oficialii Multicom Zalău.

Antreprenorii din spatele Multicom Zalău au experienţă şi pe piaţa rezi­den­ţială, din grupul Multicom Zalău făcând par­te şi apart-hotelul de patru stele UBA din Cluj-Napoca, dezvoltat în 2017. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 4.000 mp şi gestionează 44 de aparta­mente (de la două la patru camere), zonă de servit micul dejun, parcare sub­te­rană, spaţii comerciale şi terasă pano­ramică. Compania Multicom, speciali­za­tă în distribuţia materialelor de con­strucţii şi bricolaj în zona de nord-vest a ţării, a fost fondată în anul 1992 de soţii Gavril şi Floare Iepure.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW