web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Groupama a avut o creştere de 22% a poliţelor de asigurare de sănătate în primele 9 luni

Groupama a avut o creştere de 22% a poliţelor de asigurare de sănătate în primele 9 luni

Groupama Asigurări, sucursala locală a grupului francez cu acelaşi nume, a înregistrat în primele nouă luni din 2020 o creştere a poliţelor de asigurare de sănătate cu 22%, faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit reprezentanţilor companiei.

”Încă de la debutul pandemiei am luat o decizie contrară practicii standard, aceea de a acoperi riscurile asociate COVID-19 atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru cei care vor încheia o asigurare de sănătate, de viaţă sau de călătorie. Lucrul acesta este cu atât mai important într-o perioadă atât de dificilă, tocmai de aceea vom continua să ne adaptăm produsele şi serviciile, pentru a răspunde nevoilor actuale, într-un mod simplu şi predictibil”, a spus Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări, citat de Ziarul Financiar.

Clienţii care aleg să achiziţioneze o asigurare medicală integrată au în general, vârste cuprinse între 26-45 de ani. Asigurările încheiate sunt fie individuale, în pondere de 60% , fie pentru întreaga familie. Valoarea totală a decontărilor directe şi a rambursărilor cheltuielilor pentru spitalizări şi intervenţii chirurgicale se ridică la 4,9 mil. lei în perioada ianuarie – septembrie 2020. Compania a înregistrat 370 de solicitări de despăgubire asociate COVID-19, iar valoarea costurilor de spitalizare suportate de Groupama Asigurări ajung la circa 58.000 euro.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW