web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Artoil Timişoara, controlată de familia Bunceanu, a ajuns în opt ani la afaceri de peste 128 mil. euro din comerţul de carburanţi

Artoil Timişoara, controlată de familia Bunceanu, a ajuns în opt ani la afaceri de peste 128 mil. euro din comerţul de carburanţi

Compania Artoil din Timişoara, care face comerţ cu carburanţi, controlată de soţii Alexandra şi Alex Bunceanu, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de 609,4 mil. lei (128,6 mil. euro), în creştere cu 39% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Fi­nan­ţelor.

Artoil nu se află la prima creştere spectaculoasă a afa­cerilor, în condiţiile în care cifrele au avut o evoluţie ga­lo­­pantă de la un an la altul încă de la înfiinţarea com­pa­niei, după cum reiese din datele de pe site-ul Ministerului de Fi­nanţe. Compania şi-a dublat anul trecut pro­fitul, obţinând un câştig net de peste 5 mil. lei (1 mil. euro), faţă de 2,4 mil. lei (533.000 de euro), în 2018, conform da­telor publice. Artoil a avut în 2019 un număr mediu de 26 de angajaţi.

Artoil este o afacere de fa­milie înfiinţată în 2012, cu sco­pul de a livra motorină şi benzină că­tre clienţi români, trans­por­tatori, agri­cultori şi constructori. Compa­nia din Ti­mi­şoa­ra are un parte­ne­riat cu OMV Petrom, în baza căruia pre­ia com­bustibil din depozitele pro­ducătorului, şi colaborează de asemenea şi cu Rompetrol şi cu Lukoil. Aceştia fur­ni­zează combustibilul pe care Artoil îl vinde mai de­parte către cumpărătorii finali, potrivit unor informaţii fur­ni­zate anterior de companie. Artoil este controlată de Alexandra Bunceanu şi de soţul ei Alex Bunceanu şi des­fă­şoară activităţi de comerţ cu ridicata al combustibililor so­lizi, lichizi şi gazoşi, potrivit codului CAEN.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW