web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Compania britanică de software Endava angajează peste 90 de IT-iști pentru centrele locale

Compania britanică de software Endava angajează peste 90 de IT-iști pentru centrele locale

Endava România, compania de software britanică prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare, a anunțat că este în căutare de candidați pentru peste 90 de posturi deschise în luna noiembrie. Oportunitățile de muncă sunt distribuite în toate orașele în care compania are deschise centre: Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Tîrgu-Mureș și Pitești. Pe lângă aceste oportunități, Endava desfășoară programe dedicate absolvenților sau personelor la început de carieră în 5 dintre locațiile sale din România.

Compania a continuat să angajeze pe întreaga perioadă a pandemiei, înregistrând o creștere a numărului de locuri de muncă în această perioadă de toamnă, ca urmare a unei evoluții în zona serviciilor de digitizare la nivel global. Până acum, aproape 100% dintre angajații companiei au posibilitatea să lucreze de acasă, datorită infrastructurii de date excelente, în toate orașele în care este prezentă, dar și a investițiilor pe care compania le-a făcut în procese și echipamente care fac posibilă livrarea serviciilor sale, fără a face rabat de la calitate. Toate activitățile de recrutare, integrare a noilor colegi în activitatea companiei și training au loc acum exclusiv online. 

Echipele aflate în centrele de livrare din România deservesc clienți din zona de plăți și servicii financiare, TMT (Tehnologie, media și telecomunicații), FMCG, logistică, dar și o mare parte din serviciile de suport ale companiei la nivel global.

În ceea ce privește rolurile disponibile, compania este în căutare de dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.

Pe piața locală, compania continuă să se concentreze pe dezvoltarea de programe alături de comunitățile tehnice și să susțină dezvoltarea parteneriatelor strategice cu universitățile, stabilite în ultimii ani, în toate orașele în care Endava are centre de livrare.

Accentul pe susținerea dezvoltării pieței IT este subliniat de asemenea de către unele programe dedicate candidaților fără experiență sau care își doresc să își dezvolte aptitudini profesionale în arii precum dezvoltarea, testarea, managementul aplicațiilor software, sau managementul relațiilor cu clienții (CRM). Programele disponibile acum pentru juniori acoperă orașe ca Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Pitești.

Odată cu izbucnirea pandemiei globale de Covid-19, prioritatea companiei a fost să asigure starea de bine și sănătatea angajaților săi și a familiilor acestora, în acest scop lucrând împreună cu clienții săi pentru a se adapta la caracteristicile noului context, a păstra locurile de muncă și a crește gradul de siguranță al angajaților.

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.    

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

Endava avea 6.624 de angajați la data de 30 iunie 2020 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW