web analytics
Sunteți aici

Retailerul de articole sportive GRID, controlat de antreprenorul Popa Nicolae, a deschis magazin în Shopping City Târgu-Mureş

Retailerul de articole sportive GRID, deţinut de antreprenorul român Popa Nicolae, a deschis cel de-al nouălea magazin al reţelei locale în centrul comercial Shopping City Târgu-Mureş, finalizat la începutul acestui an de NEPI-Rockcastle. 

Investiţia în deschiderea noului magazin GRID de la Târgu-Mureş, cu o suprafaţă utilă de 73 mp, a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spaţiului şi costul produselor. În total, anul acesta, investiţia pentru expansiunea reţelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici, potrivit unui comunicat de presă al companiei. 

Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018, iar până în prezent are deschise magazine în oraşele Piteşti, Craiova, Galaţi, Bacău, Târgu-Jiu, Timişoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea şi Târgu-Mureş. Various Brands şi GRID sunt două branduri de retail ce vând pe piaţa locală încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii sport, fiind înfiinţate de antreprenorul român Popa Nicolae.  

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW