6.7 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALVânzările furnizorului de amenajări interioare Delta Studio au crescut cu 10% în...

Vânzările furnizorului de amenajări interioare Delta Studio au crescut cu 10% în primele trei trimestre

Delta Studio, furnizor de amenajări interioare, a înregistrat, în primele nouă luni din 2020, un avans de 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

”Ultimele luni ­ ne-au adus mai aproa­pe de clienţii noştri şi de în­ţelegerea nevo­ilor aces­tora, în ciuda distanţării so­ciale des­pre care se vor­beşte. În special în primele luni de la impunerea restric­ţi­i­lor, atunci când efortul nostru s-a canalizat cu precădere spre mediul online, am putut ob­serva cât de impor­tantă este con­silierea profe­sio­nală avizată, pentru o persoană care începe un proiect de ame­najare”, spune Dragoş Bonea, direc­to­rul ge­neral al comp­a­niei.

Tocmai de aceea, Delta Studio a imple­mentat un sistem de lucru care presupune folosirea unei aplicaţii prin care clienţii să-şi programeze vizitele în showroom, pentru a se evita aglomeraţia. 

”Digitalizarea ofertei şi dez­vol­ta­rea platformei online ne-au per­mis să rămânem în legătură cu cli­en­ţii noştri chiar şi pe perioada res­tricţiilor de circulaţie. În pre­zent, investim în dez­voltarea IT pen­tru a putea procesa un volum din ce în ce mai mare de comenzi”, spune Tu­dor Cartianu, CEO Delta Studio.

Delta Studio numără circa 150 de angajaţi în mai multe locuri din ţară, în showroomurile din Bu­cu­reşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Cons­tan­ţa, Braşov, Piteşti, Ploieşti, Piatra Neamţ. Compania are 10 magazine în toată ţara, alături de o fabrică proprie de mobilier la Piatra-Neamţ. Producţia de acolo este vândută pe piaţa locală – atât direct către dezvoltatori, cât şi prin câteva magazine din Bucureşti -, parţial prin showroomurile Delta Studio, dar şi la export, în Olanda, Germania, Anglia.

Delta Studio şi-a majorat businessul cu 12% în 2019, până la 95 de milioane de lei. Investiţiile din 2019 au fost orientate mai mult către dezvoltarea sistemului informatic şi a magazinului online, astfel încât comenzile să poată fi plasate şi livrate mai simplu, lucru care a devenit un avantaj în contextul pandemiei. Printre produsele pe care le comercializează Delta Studio se numără instalaţii sanitare, produse ceramice, decoraţiuni şi mobilier pentru bucătărie, baie şi living.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments