29.7 C
Cluj-Napoca
joi, iulie 18, 2024
Google search engine
AcasăIDEI DE AFACERIAntreprenorul Răzvan Rusu din Mureş face afaceri de 700.000 de euro cu...

Antreprenorul Răzvan Rusu din Mureş face afaceri de 700.000 de euro cu brandul ”Dulceaţa lu‘ Răzvan”. Produsele pot fi achiziţioane de pe site-ul Prăvălia Idicel

Răzvan Rusu, fondator al firmei Dulceaţa lu‘ Răzvan, spune că pentru el şi afacerea sa pandemia a reprezentat o perioadă bună, atât din perspectiva faptului că cererea de anul acesta a fost mult mai mare, neputând livra produsele în măsura comenzilor, dar şi din prisma faptului că în 2020 va exista o creştere a afacerilor de aproape 30% faţă de anul trecut. Astfel, businessul va ajunge la circa 3,5 mil. lei (700.000 de euro).

”A fost o perioadă bună pentru noi, dar nu am reuşit să livrăm în măsura cererii. Aceasta a fost o problemă, dar ne-am luat toate măsurile ca să nu mai întâmpinăm astfel de situaţii“, spune Răzvan Rusu, fondator al Dulceaţa lu‘ Răzvan, citat de Ziarul Financiar.

El adaugă că se consideră norocos pentru că avea planuri de dezvoltare care implicau resurse financiare mult mai mari şi nu a apucat să le pună în practică.

”Mă bucur că nu s-au realizat pentru că nu ştiu în ce direcţie ar fi mers lucrurile. Între timp m-am mutat din Bucureşti în Idicel-Pădure şi am putut să îmi organizez mult mai bine afa­cerea.”, a mai spus antreprenorul.

Deşi în estimările ini­ţiale, Răzvan Rusu spera la o dublare a afa­cerilor anul acesta, businessul va creşte în 2020 cu circa 30%, o com­­ponentă impor­tantă fiind partea de ca­douri ce se vor cumpăra în sezonul de iarnă.

Dacă la început fabrica de la Idicel-Pădure producea 70.000 de borcane pe an, în 2019 aceasta a realizat 220.000 de bor­cane. Capacitatea maximă este însă acum, după o serie de investiţii, de aproape 400.000 de borcane. 

Antreprenorul Răzvan Rusu a început producţia de dulceaţă în anul 2012 sub brandul Dulceaţa lu‘ Răzvan în fabrica din Idicel-Pădure, judeţul Mureş. El este de părere că spre deosebire de anii de început ai businessului, acum consumatorii caută din ce în ce mai mult astfel de produse româneşti. De altfel, portofoliul său s-a extins şi el cu zacuscă şi ciocolată.

Produsele sub brandul Dulceaţa lu‘ Răzvan sunt prezente atât în marile reţele de magazine precum Carrefour (în 300 de magazine) şi Mega Image (330 de magazine), dar şi în HoReCa doar în două restaurante şi anume Pâine şi Vin din Bucureşti şi un local din Târgu Mureş. Totodată, produsele pot fi achiziţioane de pe site-ul Prăvălia Idicel.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments