Firma de catering Yellow Menu, un business pornit în 2015 de Florin Stoian, a ajuns la o reţea de 12.000 de utilizatori şi urmează să deschidă o nouă locaţie, în Cluj-Napoca.
”În toţi cei 5 ani am căutat în mod activ să obţinem feedback de la utilizatori. E singura metodă prin care putem aduce îmbunătăţiri relevante, cum ar fi ambalajele biodegradabile şi preparatele Ready-to-Heat care pot fi livrate până la ora 20.00. Acum avem în plan şi o soluţie pentru cei care vor să comande produse pentru un stil de viaţă sănătos.”, a declarat Mădălin Negru, administrator Yellow.Menu. Serviciul este disponibil deocamdată doar în Bucureşti, dar va intra şi pe piaţa din Cluj în luna octombrie.
În cei 5 ani de activitate, platforma a înregistrat peste 200.000 de comenzi şi a dezvoltat o reţea de 12.000 de utilizatori. Anul trecut, platforma de investiţii şi management ROCA, destinată companiilor româneşti în dificultate, anunţă preluarea a 30% din acţiunile Yellow Restaurant SRL, companie care deţine şi operează platforma de food delivery şi aplicaţia Yellow.Menu., într-o tranzacţie de 300.000 de euro.
Investitorul şi- motivat decizia de performanţele înregistrate pe piaţa de delivery la nivel european, şi ca urmare a trendului crescător în care acestea se încadrează, indicând un potenţial de dezvoltare şi în viitor. Yellow Restaurant a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 437.862 lei şi pierderi de 349.208 lei.