web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > BT a lansat aplicaţia NEO Control, prin care clienţii pot accesa conturile personale deschise atât la bănci, cât şi la fintech-uri

BT a lansat aplicaţia NEO Control, prin care clienţii pot accesa conturile personale deschise atât la bănci, cât şi la fintech-uri

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România după active, a lansat aplicaţia NEO Control, prin care clienţii pot accesa conturile personale deschise atât la bănci, cât şi la fintech-uri, a transmis banca.

”Oamenii au nevoie de servicii rapide, personalizate, accesibile, mai puţin formale şi mai ieftine, iar facilitatea NEO Control este unul dintre acestea. Open Banking a deschis calea spre un nou mod de a face banking, bazat pe interconectare şi acest lucru ni se potriveşte foarte bine. Colaborăm cu fintech-uri şi combinăm agilitatea lor cu know-how-ul şi baza mare de clienţi BT”, a transmis Mariana Chindriş, director executiv – chief technology officer la Banca Transilvania.

NEO este noua platformă de Mobile Banking şi Internet Banking a Băncii Transilvania, în cadrul căreia lansează constant facilităţi. Prin opţiunile oferite, este comparabilă cu aplicaţiile fintech şi este potrivită celor care sunt pasionaţi de nou. 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW