web analytics
Sunteți aici

Mihaela şi Antonia Rusu, mamă şi fiică, au investit 15.000 de euro în Paso Doble Boutique, un magazin de tip outlet în centrul Clujului

Mihaela Rusu, pasionată de mică de modă şi cu ex­pe­rien­ţă în antrepreno­riat, îm­preună cu fiica sa Antonia, artist plastic, au pus pe picioare în urmă cu doi ani un ma­gazin de tip outlet cu haine de lux în centrul Clu­jului, unde comercializează şi bijuterii handmade, dar şi lumânări parfumate din ceară de soia, după o investiţie de 15.000 de euro, scrie Ziarul Financiar.

”Totdeauna am fost pasionată de modă, doar că preţurile hainelor pe care mi le do­ream erau mult prea mari. În copilărie aveam o vecină croitoreasă şi am început să pătrund tainele acestei meserii. Fiecare nouă croială sau textură pe care o descopăr îmi aduce o stare de bucurie. (…) Orice fe­me­ie îşi doreşte să poarte haine ele­gante, dar preţul este o pro­ble­mă, aşa că m-am gân­dit că un magazin de tip outlet poate deveni chiar un butic de lux. Totul stă în mărcile pe care reuşeşti să le aduci la un loc“, spune Mihaela Rusu, cofon­da­toare a bran­du­lui Paso Doble Boutique, citată de ZF.

Compania se adresează în special feme­i­lor cu vârsta cuprinsă între 25 şi 65 de ani, care dis­pun de resurse materiale peste medie. În por­tofoliul Paso Doble Boutique se găsesc articole premium de la branduri ca Desigual, Guess, Orsay, Comma sau Vero Moda. La sfârşitul anului 2020, antreprenoarea spune că ar fi mulţumită cu o cifră de afaceri cam la  jumatate faţă de anul trecut, când a realizat aproape 17.000 de lei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW