web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Efectele pandemiei în HoReCa: Proprietarul Aqua President din Băile Felix ia în calcul închiderea hotelului

Efectele pandemiei în HoReCa: Proprietarul Aqua President din Băile Felix ia în calcul închiderea hotelului

Jean Podilă, proprietarul hotelului de patru stele, Aqua President, din staţiunea balneară Băile Felix, spune că odată cu venirea lunii octombrie se gân­deşte să suspende acti­vitatea hotelului din cauza cererii scăzute din perioada urmă­toare. Hotelierii din sta­ţiunile balneare au centrele spa şi bazele de tratament închise, ceea ce a însemnat pierderi mai mari pentru aceştia.

”A fost dezastru, cu toate că noi am fi putut să mergem bine, noi aveam şi baze de tratament şi piscinele acoperite sunt închise, dar noi toată ziua vorbim de săpun şi apă. Am avut o lună de activitate din cinci. Din octombrie ne gândim să închidem şi să repornim vara următoare în iulie, nu are sens să mai ţinem deschis”, a spus Jean Podilă, proprietarul hotelului Aqua President, citat de Ziarul Financiar.

Hotelul a avut un grad de ocupare de aproape 70% în luna august, dar acest lucru nu poate compensa scăderile din perioada în care hotelul a fost închis ca urmare a restricţiilor impuse de către autorităţi. 

”Suntem la un nivel al afacerilor de 40-50% faţă de anul trecut, am recuperat mult lunile acestea, iulie nu a fost foarte bun pentru că vremea nu a fost de partea noastră, august a fost bun şi septembrie se arată a fi bun”, explică Jean Podilă.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW