20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALOperatorul de call center Sykes a trecut pragul de 30 mil. euro...

Operatorul de call center Sykes a trecut pragul de 30 mil. euro cifră de afaceri. Compania este prezentă în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului ame­ri­can Sykes, a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 146,6 mil. lei (30,9 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul an­te­rior, po­tri­vit da­telor de la Ministerul Finanţelor. Compania a realizat anul tre­cut un profit net de aproxi­ma­tiv 15,6 mil. lei (3,3 mil. euro), mai mult cu 20% faţă de anul precedent, cand Sykes a obţinut un câştig net de circa 13 mil. lei (2,8 mil. euro), con­form datelor pu­blice. Compa­nia a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.593 de angajaţi. Pe piaţa locală, Sykes are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea.

Grupul american Sykes a in­trat pe piaţa locală în anul 2010, cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de bi­rouri Sigma Center din Cluj, dez­vol­tând proiecte pen­tru Sam­sung. Compania Sam­sung a lansat în luna aprilie a anului trecut un serviciu de asistenţă şi suport nonstop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei, furnizarea serviciului fiind externalizat către compania Sykes Enterprises.

Un angajat într-un departament de call-center, care oferă servicii doar în limba romană, poate câştiga un salariu de până la 2.000 de lei, însă venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments