web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Consiliul Judeţean Cluj investeşte 9,5 mil. euro într-o parcare cu peste 860 de locuri în vecinătatea aeroportului Avram Iancu

Consiliul Judeţean Cluj investeşte 9,5 mil. euro într-o parcare cu peste 860 de locuri în vecinătatea aeroportului Avram Iancu

Consiliul Judeţean Cluj a iniţiat licitaţia privind achiziţionarea execuţiei lucrărilor de construcţii în cadrul proiectului ’’Park and Ride’’, o investiţie estimată la 45,7 mil. lei (9,5 mil. euro), fără TVA, ce va fi realizată în vecinătatea aeroportului ’’Avram Iancu’’ din Cluj-Napoca.

Lucrările vor consta în amenajarea accesului din drumul naţional şi a unei platforme pentru zona de parcare, cu 863 de locuri de parcare, accese auto şi pietonale cu dotările aferente, dar şi o staţie de bike sharing cu tot ce presupune aceasta. De asemenea, este prevăzut şi amenajarea unui terminal tip autogară. Durata estimată de execuţie a lucrărilor este de maxim 16 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, în care se va include şi perioada de timp friguros.

”Această investiţie va contribui esenţial la decongestionarea traficului şi la o mai mare mobilitate în Cluj-Napoca, după modele care funcţionează deja cu succes în marile oraşe europene’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă. Termenul limită de primire a ofertelor este data de 1 octombrie 2020, cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic urmând să fie aleasă pe baza criteriului de atribuire ’’cel mai bun raport calitate-preţ’”, potrivit comunicatului de presă transmis de CJ Cluj.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW