19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, mai 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALNu le-a păsat de pandemie: Clinicile Dent Estet din Sibiu, fondate de...

Nu le-a păsat de pandemie: Clinicile Dent Estet din Sibiu, fondate de Oana Taban, au încheiat primul semestru cu afaceri de 2,4 milioane lei, în creştere cu 58%

Cele două clinici de stomatologie Dent Estet din Sibiu, parte a grupului Medlife, au încheiat primele şase luni ale anului cu afaceri de 2,4 milioane lei, în creştere cu 58% faţă de perioada similară din 2019, avans susţinut în special de majorarea veniturilor generate de clinica pentru adulţi cu circa 80%.

”Apreciem rezultatele obtinute de DENT ESTET Sibiu in aceasta jumatate de an, in care aproape 2 luni activitatea clinicilor a fost semnificativ afectata de pandemia de coronavirus. Mentinerea unui trend de crestere pozitiv reprezinta inca o dovada care valideaza modelul eficient de management si sustinerea din partea echipei pentru a adopta noua normalitate in care ne aflam”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.  

Clinica de adulţi de la Sibiu a raportat în acest an dublarea numărului de cazuri complexe. În intervalul aprilie-mai 2020, timp de 8 saptamani, in perioada starii de urgenţă, activitatea clinicii pentru copii a fost sistată, iar cea a clinicii pentru adulti a fost suspendată şi reluatăîin condiţii limitate.

”Anul 2020 ne-a adus in fata unor provocari majore in activitatea clinicilor pentru a trata pacientii in siguranta, in contextul Covid-19.  Au fost necesare eforturi considerabile in adaptarea protocoalelor de lucru conform reglementarilor Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania si imbunatatirea constanta a acestora in baza protocoalelor realizate in SUA, Franta, Germania si UK”, spune Oana Taban, CEO si Fondator DENT ESTET. 

Grupul Dent Estet, fondat de Oana Taban, include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitala, departament ATI cu o echipa de 14 specialisti in anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie. Anul trecut, clinicile au înregistrat o creştere de 34% a cifrei de afaceri. În 2018, Dent Estet a raportat venituri de peste 47,5 milioane de lei, în creştere semnificativă faţă de anul 2017, când businessul a înregistrat o cifră de afaceri de 39,6 milioane de lei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments