web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Dezvoltatorul imobiliar ceh RC Europe a finalizat un parc de retail la Oradea, investiţie de 9 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar ceh RC Europe a finalizat un parc de retail la Oradea, investiţie de 9 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar ceh RC Europe a finalizat cel de-al treilea parc de retail din România, la Oradea, o investiţie totală de 9 milioane de euro, şi are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri în Bucureşti, Arc Office Building, şi un nou parc de retail în Sighişoara. Noul parc din Oradea, sub conceptul NEST, are o suprafaţă închiriabilă de circa 6.500 de metri pătraţi, iar lucrările de construcţie au demarat în octombrie 2019.

CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atât în tranzacţia de achiziţie a terenului cât şi pentru închirierea spaţiilor din proiectul de retail NEST. NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. Primul centru a fost deschis la Dorohoi, în 2017. În afara celor trei proiecte din România, compania a mai dezvoltat şi are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenţionează să dezvolte noi proiecte în 2020.

”Suntem încântaţi să anunţăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potenţialul dezvoltării parcurilor de retail şi deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acţionarilor noştri în potenţialul pieţei româneşti”, a declarat Andrei Rati, Country Manager al RC Europe în România.

RC Europe a fost fondată în 2005 şi este un dezvoltator şi investitor ceh specializat în administrare, dezvoltare şi în consultanţă pentru proiecte din segmentele de retail, spaţii de birouri şi rezidenţial. Compania a dezvoltat şi are în administrare proiecte de clădiri de birouri, parcuri de retail, ansambluri rezidenţiale şi lanţuri de supermarketuri, fiind activă în Cehia, România, Serbia şi Croaţia.

În afară de parcurile de retail, dezvoltatorul deţine cinci clădiri de birouri în România, dintre care două în Piteşti, iar restul de trei în Craiova, Drobeta şi Slatina, totalizând peste 18.000 mp suprafaţă închiriabilă. Compania are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri de clasă A în Bucureşti, Arc Office Building, care va ocupa o suprafaţă închiriabilă de 30.000 mp şi un nou parc de retail în Sighişoara.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW