web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Grupul elveţian de educaţie WEG deschide în toamnă prima academie de ospitalitate la Oradea. Urmează Cluj-Napoca şi Braşov

Grupul elveţian de educaţie WEG deschide în toamnă prima academie de ospitalitate la Oradea. Urmează Cluj-Napoca şi Braşov

Grupul elveţian Winsedswiss Education Group, un grup integrat de instituţii de învăţământ ce cuprinde programe voca­ţio­nale, care va deschide în toamna acestui an prima academie din România de ospitalitate la Oradea, doreşte să se extindă în Braşov, Bucureşti, Constanţa şi Cluj-Napoca.

Winsedswiss Education Group cuprinde atât universităţi, cât şi şcoli de învăţământ posliceal din industria serviciilor precum ospitalitate, comerţ cu amănuntul, asistenţă medicală, divertisment, arte, management sportiv şi altele.

”Grupul educaţional elveţian winsedswiss are stabilite parteneriate stra­tegice atât cu lanţuri hoteliere de renume, cât şi cu hoteluri şi restaurante in­dependente din ţară şi din străinătate. Cursanţii vor efectua stagii de practică în cadrul acestor unităţi”, spun reprezentanţii academiei. Cei înscrişi în cadrul acestei şcoli vor urma patru tipuri diferite de cursuri şi anume cel culi­nar, servicii, ca­zare şi recepţie şi ad­­mi­nistrare ho­te­lieră.

”Cei care au deja experienţă în industria hotelurilor şi restaurantelor se pot înscrie direct la modulele nivel mediu sau avansat, fără să îl parcurgă pe cel pentru începători, prin echivalarea experienţei acumulate”, spun reprezentanţii OHMA. În prezent, înscrierile sunt în plină desfăşurare, astfel că admiterea este constituită din două etape şi anume aplicaţia online şi interviul urmat de susţinerea unui test de limba engleză.

La sfârşitul celor 18 luni de formare intensivă teoretică şi practică din cele trei module VET by EHL, absolvenţii Oradea Hospitality Management Academy vor avea ocazia să ocupe diferite poziţii în domeniul ospitalităţii. Absolvenţii academiei de ospitalitate vor putea ocupa poziţii de expert în administrare hotelieră, specialist în servicii hoteliere, supervisor recepţie sau de a deveni un chef/expert culinar.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW