web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Afacerile constructorul Samus Tec din Dej, controlat de antreprenorul Ioan Tecar, au crescut cu peste 120%, la 13 milioane de euro

Afacerile constructorul Samus Tec din Dej, controlat de antreprenorul Ioan Tecar, au crescut cu peste 120%, la 13 milioane de euro

Compania Samus Tec, ce realizează lucrări de con­­strucţii de drumuri şi auto­străzi, parte a grupului de com­panii MG TEC, a încheiat anul 2019 cu afaceri de peste 13 mili­oane de euro (62,8 mil. lei), în creştere cu peste 120% faţă de anul precedent, arată datele publicate pe platforma Confidas. Profitul net al companiei a ajuns la circa 118.000 euro (570.000 lei) la finalul anului trecut.

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 sub numele Samus Construcţii, prin desprinderea din Trustul de Construcţii Cluj, iar în anul 1999 a fost achiziţionată de antreprenorul Ioan Tecar, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul propriu.

La sfârşitul anului 2015 activitatea de construcţii a companiei a fost preluată de către Samus Tec SA. În prezent, activitatea de bază a firmei cu acţionariat românesc este reprezentată de executarea lucrărilor de construcţii, fabricarea betonului şi a elementelor de beton.

Din grupul MG Tec fac parte şi companiile Das Industry, Expo Auto Tec şi Atlantic Broker Group, conform informaţiilor de pe Confidas. În ceea ce priveşte investiţiile, compania a dezvoltat o fabrică de prefabricate în 2017, fiind cea mai recentă investiţie, conform site-ului propriu.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW