web analytics
Sunteți aici

Levi’s a deschis în Iulius Mall Cluj cel de-al 13-lea magazin din rețeaua locală

Iulius Mall Cluj a pregătit o nouă surpriză pentru iubitorii de shopping, care adoptă stilul casual modern. Levi’s® este noua destinație de fashion și propune o gamă completă de articole vestimentare din denim, accesorii și încălțăminte.

Recent, brandul de retailLevi’s® a inaugurat un magazin în Iulius Mall Cluj.Noua locație, cu o suprafață de peste 130 mp. În oferta noii destinații de shopping se regăsesc jeanși, celebrele Trucker Jackets, cămăși și fuste din denim, dar și accesorii și articole de încălțăminte. De asemenea, sunt disponibile și item-uri din colecția de toamnă-iarnă, ocolecție sustenabilă de jeanși, atât pentru ea, cât și pentru el.

Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, iar în România s-a inaugurat cel de al treisprezecelea magazin.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW