web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Magnolia deschide două noi florării în Târgu Mureș și Oradea, investiții de 150.000 de euro

Magnolia deschide două noi florării în Târgu Mureș și Oradea, investiții de 150.000 de euro

Reţeaua de florării Magnolia, deţinută de familia Molnar din Cluj, anunță deschiderea a două noi puncte de lucru, în orașele Târgu Mureș și Oradea. Astfel, lanțul de florării ajunge la 17 puncte de lucru proprii în întreaga țară și continuă expansiunea. Investiția în cele două puncte se ridică la 150.000 de euro.

În Târgu Mureș, magazinul a fost deschis în incinta noului mall Shopping City, situat la adresa Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 242 și are o suprafață de aproximativ 45 de metri pătrați. În Oradea, Magnolia a inaugurat un magazin stradal, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Acesta este situat la adresa Strada Decebal Nr. 62. La cele două noi reprezentanțe vor lucra, în total, 8 angajați.

”Prin fiecare deschidere ne propunem să fim, în primul rând, mai aproape de consumatorii noștri. În egală măsură, ne dorim să îmbunătățim designul, să aducem ceva în plus, chiar dacă avem deja stabilit un standard de operare. Noile deschideri fac parte din strategia de extindere și apropiere de consumatori”, a declarat Gabriel Molnar, fondator Florăria Magnolia.

Valoarea investiției pentru deschiderea acestor două magazine se ridică la 150.000 de euro, dintre care, pentru magazinul din Târgul Mureș, investiția este de aproximativ 70.000 euro, în timp ce, pentru punctul de lucru din Oradea, de aproximativ 80.000 euro.

În prezent, românii din diaspora comandă, în medie, peste 100 de buchete de flori pe zi. Aceste comenzi reprezintă 2 milioane de euro, pe an, din cifra totală de afaceri. Când vine vorba de vânzările online, jumătate dintre acestea sunt din afara țării. Pentru 2020, Magnolia estimează o cifră de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro.

Magnolia deține cea mai importantă florărie online din România, magnolia.ro, și o rețea de 17 magazine tip florării în 11 orașe, reședințe de județ (Cluj-Napoca, Bistrița, Baia Mare, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Constanța, Galați, Timișoara, Sibiu) şi în București. Pe lângă aceasta, colaborează cu peste 58.000 de florării internaționale din 140 de țări, facilitând astfel livrările de flori oriunde în lume.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW