web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Afacerile companiei de construcţii Frasinul din Bistriţa-Năsăud au crescut cu 10% în 2019, la 115 mil. lei

Afacerile companiei de construcţii Frasinul din Bistriţa-Năsăud au crescut cu 10% în 2019, la 115 mil. lei

Compania Frasinul din localitatea Anieş, judeţul Bistriţa-Nă­săud, ce realizează activităţi de con­strucţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, de­ţinută de antreprenorul Traian Larionesi, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 115,1 milioane de lei (23,8 mil. euro), înregistrând o creştere de aproa­pe 10% faţă de anul precedent, po­trivit datelor publicate pe platforma Confidas. De asemenea, profitul net al companiei s-a majorat cu peste 35% anul trecut, ajungând la peste 5,7 milioane de lei (1,18 mil. euro).

”Nu am oprit ac­tivitatea com­­paniei, toţi cei 300 de an­­gajaţi au con­tinuat să mun­ceas­că. Pan­­de­mia nu ne-a afectat munca în sine, doar partea de încasări. Am terminat câteva proiecte, spre exemplu, două poduri la Răstoliţa”, a spus Traian Larionesi, proprietarul companiei Frasinul, citat de Ziarul Financiar.

În prezent, compania lucrează la amenajarea unor străzi din zona Vatra Dornei şi la construirea Complexului Sportiv din Wonderland-Unirea, care va deţine o sală polivalentă, pistă de atletism şi mai multe terenuri de sport.

Compania Frasinul produce majori­tatea materiilor prime pe care le foloseşte în activitatea zilnică, precum asfalt sau ciment, dar pentru lucrările de construcţii civile (pentru persoane fizice) achiziţionează materiale de construcţii de la diverşi parteneri.

Momentan, planurile de dezvoltare pe termen scurt, mediu şi lung sunt ”încetinite, pentru că situaţia este imprevizibilă şi nu ştim ce va urma”, a adăugat Traian Larionesi.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW