web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Altex vrea să angajeze 1.000 de persoane pentru a susţine extinderea reţelei

Altex vrea să angajeze 1.000 de persoane pentru a susţine extinderea reţelei

Retailerul electro-IT Altex, controlat de Dan Ostahie, lansează un proces de recrutare pentru a susţine extinderea şi modernizarea reţelei de magazine la nivel naţional, având în plan angajarea a peste 1000 de persoane. Poziţiile deschise sunt disponibile în magazinele din toată ţara, dar şi în centrele logistice: casieri, consultanţi vânzări, responsabili service, responsabili online, şef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc. Potrivit celor mai recente date publicate de Ministerul de Finanţe, retailerul avea la finele anului trecut 3546 de angajaţi. 

”Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susţine redresarea economiei româneşti prin continuarea planului investiţional şi accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluţia business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată ţara şi, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Compania are 125 magazine deschise în ţară, sub mărcile Altex şi Media Galaxy şi două magazine online, câte unul pentru fiecare  brand în parte. Retailerul construit de antreprenorul Dan Ostahie a avut afaceri de 4 mld. lei anul trecut după o creştere de aproape 15% şi un profit net de  peste 75 milioane de lei, în urcare cu 19%. Altex a anunţat anteriro că va investi în 2020 peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii şi credite în extinderea reţeiei, în modernizarea infrastructurii şi în tehnologie.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW